Hurtig afsendelse: 1-3 dage
 Bedste pris med Prisgaranti
 Skræddersyet tilbudsgivning
 God service på +45 4919 1123
Vi har fri fragt for køb over DKK 4.500
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Skal du have hjælp til en pallereol der passer til dit behov?

Er du i tvivl om vores stålreol passer til din palle størrelse eller sidder du med et spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at finde det rette match med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på livechat eller skrive en direkte mail til os på info@billigereoler.dk. Her bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Sådan opdeler vi pallereoler til dit lager

Vores pallereoler er opdelt baseret på højde (H) og længde (L). Alle vores pallereoler har en dybde (D) på 1100mm.

Det eneste du skal udvælge pallereolens bæreevne. Her har du to muligheder:

  • 800 kg pr. palle
  • 1050 kg pr. palle

* Bæreevnen vælges i rullemenuen (dropdown)

Husk vi har altid Prisgaranti, Hurtig levering (normalt 1-3 hverdage) & Personlig kundeservice

Derfor skal du vælge vores reoler

Superbuild pallereolen er en kraftig galvaniseret kvalitetspallereol. Den holder i mange år og kan endda stå i selv krævende miljøer inkl. udendørs, fordi den er produceret i galvaniseret højkvalitetsstål.

Det er en professionel kvalitet som kan klare lidt af hvert i mange år fremover og sikkerheden er i top. BilligeReoler importerer selv Superbuild pallereolen som produceres på en af verdens mest moderne reolfabrikker i Norditalien.

Med vores pallereoler skaber du let og effektivt et overblik over dit lager, så logistikken bliver smartere. På denne måde kan du være med til at optimere virksomhedens processer og spare spildtid på lageret.

Vi har samlet et udvalg af pallereoler i høj kvalitet, der både passer til det større og mindre lager. Alle vores pallereoler efterlever de høje kvalitetskrav og sikkerhedsstandarder, der er gældende i EU.

Du kan derfor uden bekymring frit vælge mellem de mange forskellige muligheder og kombinationer, vi har i vores udvalg. Find vores mindre lagerreoler ved at klikke her, hvis din virksomheds behov er reoler til opbevaring og håndtering af produkter.

BilligeReoler.dk tilbyder dig altid: 

  • Højkvalitets galvaniseret pallereoler. 
  • Billigste priser med vores prisgaranti.
  • Hurtig levering (1-3 arbejdsdage.)

Billig pallereol fra billigereoler.dk

Stort udvalg af pallereoler i alle størrelser

Vi har samlet et stort udvalg af pallereoler for både det mindre og større lager. Der er derfor garanti, for at din virksomhed finder en pallereol, der matcher dine krav og forventninger til lagerinventar. Her kan du vælge mellem pallereoler, du selv kan samle eller komplette sæt, hvor indretningen er gennemtænkt og gennemført på forhånd.

Vores pallereoler har stor bæreevne og passer de mest gængse palletyper. Det betyder, at du kan have plads til alle paller fra engangspaller til europaller, hvilket giver dig mange fordele for at drive et effektivt lager uden at skulle skifte pallerne. Du kan derfor roligt sætte dig i din gaffeltruck, lade dine nye varer og køre dine nye paller til opbevaring på reolerne.

Hvis du alligevel ikke skulle finde en pallereol, der matcher dine ønsker eller behov, kan du kontakte vores kompetente kundeservice. Her har vi gennem årene modtaget mange forskellige opgaver, som vi har sammensat specielt til vores kunder for at gøre dem tilfredse.

Der er dermed en chance, for at vi kan skræddersy et pallereolsystem efter dine ønskede mål og størrelse. For det ikke var nok, så holder vi samme lave konkurrencedygtige priser.

Vi tager glædeligt en udfordring op, da vores bagland både er kvalitetsbevidste og professionelle, hvorfor det som regel godt kan lade sig gøre at sammensætte et godt tilbud uanset erhverv

Find en pallereol der passer til dit lager

Når du skal finde en pallereol til dit lager, er det en fordel at overveje, hvilken løsning der egner sig bedst til din virksomhed.

Der er der mange muligheder på markedet, hvorfor det kan være ideelt at se på, hvilken type pallereol der egner sig bedst til det aktuelle behov.

Tænk derfor på den belastning, der kommer til at blive dine hylder på pallereolerne. Vi har to gode muligheder ift. last, nemlig 800 kg eller 1050 kg pr. palle.

Opsætning af reolen har også betydning. Egner gulvet sig til en pallereol, skal der opsættes rullebaner eller er der andre der skal være i orden i henhold til det gods du skal lagre.

Det vil typisk være vægten af de produkter, der skal stå på pallereolerne, men også den type af materiale der typisk vil blive anvendt. Det kan f.eks. være træ, plast, stål eller andre metaller.

Herudover er det væsentligt at overveje, arbejdsmiljøet din pallereol skal stå i. Det skal kunne holde til den temperatur, der måtte være samt holde til at være omkring evt. større maskiner, der ved et uheld kunne ramme pallesystemet

Skab overblik og øg logistikken med pallereoler

Tid og overblik er typisk de faktorer, vi oplever, der er nødvendige for en virksomhed. Når du derfor har travlt i virksomheden, er det en kæmpe fordel, at der er styr på dit lager.

Med et smart og effektivt reolsystem, kan du let danne dig et overblik over dit lager og optimere logistikken, når varer skal pakkes eller sendes ud til dine kunder.

Altid skarpe priser med prisgaranti

Uanset hvilken løsning du er på jagt efter ift. pallereoler til dit lager, domicil eller bolig, har vi hos Billigereoler.dk gjort det enkelt og smart for dig som kunde at samle dine indkøb af pallereoler.

Vi har opgivet en skarp og konkurrencedygtig pris ud fra alle vores pallereoler. Vi tror på at et udvalg af kvalitetsprodukter og en høj service der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker er opskriften på en god kundeoplevelse.

Skulle du mod forventning finde vores produkt billigere et andet sted, så tilbyder vi altid prisgaranti.

Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos Billigereoler.dk. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos Billigereoler.dk. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.