Hurtig afsendelse: 1-3 dage
 Bedste pris med Prisgaranti
 Skræddersyet tilbudsgivning
 God service på +45 4919 1123
Vi har fri fragt ved køb over DKK 4.500

Kassereol

Bemærk: Generelle tilbud på hjemmesiden, samt rabatkoder gælder ikke pakketilbud-kategorien.

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kassereoler til opbevaring, pluk og sortering

Hos Billigereoler.dk kan vi tilbyde et godt udvalg af kassereoler. Vores kassereol er det rette valg for dig, der ønsker at ordne dine varer, f.eks. på et lager, værksted eller udstilling.

Vores kassereol er håndplukket til at skabe orden og er en ideel løsning på kryds af mange forskellige erhverv. Hylderne i vores reolsystemer kan holde mange forskellige kasser i samme eller forskellige størrelser. Ønsker du ikke forskellige størrelser, så har vores reoler mulighed for at opbevare 10 eller 28 kasser pr. reol.

Vores reoler og hylder er produceret i galvaniseret stål som aldrig skuffer. Foruden det har reolerne et godt balancepunkt, som gør at du rolig kan placere dem på lageret uden bekymring om produkterne på dine hylder falder på gulvet. Du kan med fordel sætte din reol op mod væggen for at sikre en ekstra stabilitet.

Prisgaranti & tilbudsgivning

For at sikre dig den bedste kundeservice og rådgivning, så har vi sikret dig med prisgaranti på hele vores sortiment. Derudover kan du kontakte os direkte pr. telefon 49191123, pr. mail info@billigereoler.dk, eller livechat (nede i højre side) for at få lavet et skræddersyet tilbud, når du har undersøgt mulighederne og ønsker at modtage en fornuftig lav pris i din indbakke.

Hurtig montering af din nye kassereol

Hver gang du køber en ny reol hos BilligeReoler kan du forvente en praktisk løsning, som er nem og hurtig for dig at montere og opsætte.

Når du køber reoler hos os, så modtager du alle gavlene færdigsamlet ved levering. Ift. vores kassereoler, så skal heller ikke bekymre dig omkring bolte eller møtrikker, da de ikke skal bruges i denne sammenhæng. Fokuser du derfor på at organisere din opbevaring.

Med til alle reoler medfølger der kasser som tilbehør. Du behøver derfor ikke at tilføje ekstra kasser til din ordre medmindre kasserne skal bruges til andre reoler eller møbler på dit lager. Den type kasse, som medfølger til reolen passer til værktøj, skruer eller lignende slags udstyr, som du måtte ønske at opbevare.

Nu kan du skabe orden og leve op til alle sikkerhedskrav

Vores reol lever op til de gængse standarder og normer inkl. EN og FEM normerne. Udover dette, er reolerne TÜV testet for at sikre den bedste standard til din opbevaring