Hurtig afsendelse: 1-3 dage
 Bedste pris med Prisgaranti
 Skræddersyet tilbudsgivning
 God service på +45 4919 1123
Vi har fri fragt ved køb over DKK 4.500

OM BILLIGEREOLER.DK

Billige lagerreoler og pallereoler leveres i hele Danmark

Vi hos BilligeReoler.dk specialisere os i salg af lagerreol SUPER123 samt SUPERBUILD pallereol, som er blandt verdens mest aerkendte løsninger. Reolerne er blevet solgt i Danmark (og resten af Europa) i over 25 år, og kan ses den dag idag på lagre, i butikker, trælaster og byggemarkeder samt alle andre steder, hvor man har behov for billig, stabil og sikker opbevaringsplads.

Begge reoltyper er produceret i EU hos Metalsistem SpA i Norditalien, hvor fokus på sikkerheden og kvaliteten er i højsædet.
Vi overholder alle gældende standarder og normer, herunder EN og FEM normerne.

 

Som direkte importør tilbyder BilligeReoler.dk konkurrencedygtige priser ved at eliminere dyre mellemled. Vi har et omfattende lager i Nordsjælland, hvorfra vi kan levere næsten alle ordrer inden for 1 - 3 arbejdsdage.
*Størrelsen af ordren kan påvirke leveringstiden.

 

Har du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os pr. mail eller tlf. Vores kundeservice er tilgængelige mandag til torsdag fra kl. 08:00 til 16:00 og fredag fra kl. 8:00 til 15:30.

 

Hos BilligeReoler.dk tilbyder vi prisgaranti. 
Finder du et tilsvarende produkt til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen. Send os blot et kopi af tilbuddet eller et link til produktets side med specifikationer og pris.