Hurtig afsendelse: 1-3 dage
 Bedste pris med Prisgaranti
 Skræddersyet tilbudsgivning
 God service på +45 4919 1123
LIGE NU! SPAR OP TIL 20% - Husk - vi har fri fragt for køb på fra Dkk 4.500
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Storfagsreoler i stål, når der skal opbygges til store belastninger

Er dine lagerreoler ikke holdbare nok, og bliver en pallereol for stor? Så er du nok på jagt efter en kraftig storfagsreol i stål med store hyldedybder, en høj bæreevne passende til de belastninger dine paller giver og på samme tid passer til den lagerindretning du har fået planlagt til dit lager. Hvis det er tilfældet, så er du kommer til det helt rette sted for at finde denne større rummelige lagerreol, som kan dække det dine pallereoler ikke kunne i et prisinterval, som er til at have med at gøre.

Hos Billigereoler.dk kan vi tilbyde en storfagsreol i en særdeles kraftig model, som passer lageret uanset branchen du opererer i og dermed det inventar du har på hylderne. De store belastninger, som er krævet af reolerne understøttes af de kraftige bjælker i en kombination af de hylder reolerne er udstyret med.

Aldrig har det været nemmere at montere en storfagsreol

Vores storfagsreoler giver dig mulighed for at vælge højde, længde eller dybde i to forskellige varianter, som giver fleksible muligheder i forhold til opbevaring af gods i enhver industri. Ved køb af storfagsreoler fra BilligeReoler.dk modtages alle gavlene færdigsamlet ved levering. Det er en service vi ønsker at yde til dig på alle vores reoler for at gøre det nemt at monterer den nye reol hvordan end den skal bruges til indretning af dit lager.

Huske at sikre dig at du har valgt den bæreevne som passer til dine krav til belastning, dybde, længde, højde og dermed også hylde antal, så denne rummelige lagerreol passer når den ankommer.

Prisgaranti & tilbudsgivning beregnet specielt til dit lager

Du må hellere end gerne kontakte os for at få et uforpligtende indretningsforslag, rådgivning eller tilbud på dine storfagsreoler. Du kan kontakte os direkte pr. telefon 49191123, pr. mail info@billigereoler.dk, eller livechat (nede i højre side).

Husk at vi tilbyder en prisgaranti på hele vores sortiment såfremt at du skulle finde vores storfagsreoler billigere et andet sted. For at sikre os at tingene er i orden når du bestiller, så kontakt os endelig så vi kan sikre den bedste rådgivning baseret på dit erhverv og den indbygning der skal foretages på dit lager.

Sikkerhedskrav for reoler passende til de store belastninger

Vores storfagsreoler lever op til de gængse standarder og normer inkl. EN og FEM normerne. Udover dette, er storfagsreolen fra BilligeReoler TÜV testet.