Hurtig afsendelse: 1-3 dage
 Bedste pris med Prisgaranti
 Skræddersyet tilbudsgivning
 God service på +45 4919 1123
LIGE NU! SPAR OP TIL 20% - Husk - vi har fri fragt for køb på fra Dkk 4.500

Køb solide butiksreoler til din butiksindretning

Vi tilbyder dig prisbillige butiksindretninger i solide materialer, der tåler høj belastning. Du ved naturligvis at robuste reoler er et must i enhver butik for at fremvise de mange muligheder jeres varer tilbyder. Uanset erhverv, så kan du være sikker på reolsystemet vi kan levere til din butiksindretning tilbyder følgende:

✔ Let at montere

✔ Lav investering

✔ Lang holdbarhed

Vi tilbyder butiksreoler i mange forskellige størrelser og designs, så du kan finde det, der passer bedst til din butik. Hos os finder du den rette løsning når du søger reol til butik. Reolerne fra BilligeReoler.dk leveres nemlig med stor alsidighed, ønskede mængde hylder, som er nemme at montere og derudover er reolerne af høj kvalitet, som nemt kan bruges til opbevaring på lageret bag butikken, til indretning i din forretning hvor reolsystemet kan kombineres til at være tøjstativer, holde inventar på hylderne samt fungere som ophæng til udstilling.

Vores indretningsløsninger indeholder alt fra varereoler og vitrinediske med skuffer, til bøjlestang og salgsborde. Vi har endda mulighed for at opbygge vores reolsystemer som et prøverum til din tøjforretning.

Med butiksreoler fra BilligeReoler.dk er du sikret mange fordele og fleksible løsninger, som kan udbygges og tilpasses efter behov. Vi ønsker at tilbyde dig en fleksibilitet som man ikke får, hvis man f.eks. køber reoler i byggemarkedet eller købet brugte reoler som butiksinventar. Skal du etablere en inspirerende popup-butik eller et midlertidigt outlet, så tilbyder vi også en attraktiv tilbagekøbs løsning, som du med fordel kan benytte dig af for at have det bedste inventar stående i dine butikker.

Kontakt os gerne i dag på enten telefon eller email, så sørger vi for at du får en brugbar vejledning til dit butiksinventar. Vi glæder os til at sammensætte din totalindretning til dit butiksområde så du opnår den fulde funktionalitet til gode priser.

Husk også, at vi tilbyder hurtig levering og let montering.

Se vores easyshop brochure nedenfor, for mere information samt inspiration.
Brochure: Easyshop Butiksindretning.