Hurtig afsendelse: 1-3 dage
 Bedste pris med Prisgaranti
 Skræddersyet tilbudsgivning
 God service på +45 4919 1123
LIGE NU! SPAR OP TIL 20% - Husk - vi har fri fragt for køb på fra Dkk 4.500
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Dækreoler til opbevaring af dæk

Dækreoler er en fantastisk reol, som tilbyder dig optimal udnyttelse af pladsen, når dæk fylder for meget på lageret eller på dit væksted. Hos Billigereoler.dk kan vi tilbyde et stort udvalg af dækreoler, som værksteder landet over benytter til opbevaring af sommerdæk, såvel som vinterdæk året rundt.

Om du skal bruge en dækreol som bilforhandler, til dit private værksted, i garagen, automekaniker, eller lignende indenfor autobranchen, så hjælper vi. Vi har flere dækreoler, som typisk viser sig at være den optimale løsning, som kommer i to forskellige højder, samt to forskellige længder. Ens for begge dækreoler er at de har lang holdbarhed, uendelige muligheder for dækopbevaring på værkstedet, i dit dækhotel eller noget helt tredje.

Dækreolerne er produceret i galvaniseret stål, og der medfølger top-plastikplader, samt metalfodplader. Metalfodpladerne kan monteres direkte i underlaget for ekstra sikkerhed (bolte er ikke inkluderet i prisen). Derudover kan der tilkøbes plastkasser til opbevaringen af eventuelt tilbehør. Det effektive system sikrer dig at du kan opbevare mange dæk uden på en smart måde, som er yderst pladsbesparende for dit værksted.

Hurtig montering af dækreoler

Dækreolerne har alle en dybde på 400mm, hvilket passer perfekt til stort set alle dæk. Ved køb af dækreoler fra BilligeReoler.dk modtager du som kunde, alle gavlene færdigsamlet ved levering. Derfor vil opsætningen samt monteringen være utrolig nem, så du hurtigere kan få sat dækkene til opbevaring.

Prisgaranti & tilbudsgivning

Ved at kontakte os direkte pr. telefon 49191123, pr. mail info@billigereoler.dk, eller livechat (nede i højre side), kan vi i visse tilfælde lave et perfekt tilbud til dig.* Husk at der er prisgaranti på hele vores sortiment.

*OBS tilbudsgivning er oftest henvendt til større ordre, men det skader ikke at spørge.

Sikkerhedskrav

Dækreolerne lever op til de gængse standarder og normer inkl. EN og FEM normerne. Udover dette, er dækreolerne TÜV testet. Du kan derfor roligt sætte flere dæk til opbevaring allerede nu.