Normal Levering: 1-3 dage
 Bedste pris med Prisgaranti
 Skræddersyet tilbudsgivning
 God service på +45 4919 1123
Lige nu FRI FRAGT på ALLE ordre over 4500,- (ekskl. moms), samt levering på KUN 1-2 dage!

Storfagsreoler

Efter flere forespørgsler på reoler med ekstra store hylder og højere bæreevne har vi nu besluttet at tilføje vores UniShelf storfagsreol.
Storfagsreoler er en type større og mere kraftige lagerreoler, som også kaldes minipallereol, universalreol eller langspændreol.

Denne reoltype er for dig ,der gerne vil have en reol med større hylder og højere bæreevne end vores lagerreoler kan tilbyde. 


Hylder kan leveres i dybder op til 1200mm, og i længder op til 3000mm.
Reolhøjde op til 6m og bæreevne pr. hylde op til 800kg.


UniShelf er den gode løsning til tunge pladskrævende emner midt imellem den alm. lagerreol og palleroel. 

Store hylder - attraktiv pris.

Husk at du selv kan bestemme hvor mange hylder du ønsker, og at billedet til højre blot er vejledende for at få en fornemmelse af hvordan denne reol står. Vi anbefaler dog minimum to hylder pr. fag, for at minimere knækpunktet.

Mange forskellige dimensioner.

Der findes mange forskellige længder, højder og dybder. Målene for storfagsreol kan bestilles fra dybder mellem 400-1200mm, bjælke/hylde længder fra 1200-3000mm, samt reolhøjder op til 6000mm.

God pris, god kundeservice, storfagsreol.

Prisniveauet for denne reol holdes stadig lavt, som ved vores lagerreoler og pallereoler. Vi forsøger altid at holde priserne så lave, ligegyldig hvor stor ordre der afsættes. Vores kundeservice er altid klar på tasterne og ved telefonen.